Sezona Sam Bradford’un arkasında başlayan ve Bradford’ın şanssız sakatlığı sonrasında takımın quarterback’i olan 34 yaşındaki Shaun Hill, kendisi de yine şansız bir şekilde sakatlanarak daha ilk maçını tamamlayamadan yerini Austin Davis’e bırakmıştı.

St. Louis Rams head koçu Jeff Fisher sezona ikinci maçtan itibaren Austin Davis ile devam etmişti, ancak Davis’in oldukça gittikçe düşen performansı (64% pas 12 TD -9 int ve 85,1 QB reyting) yüzünden bu hafta oynanacak olan Denver Broncos maçında tekrar Shaun Hill’e geri dönmek zorunda kaldı.
San Francisco 49ers maçında yaptığı iki erken interception sonrasında oyundan düşen ve geçen hafta da Cardinals karşısında son çeyrekte iki interception ve bir fumble yaparak, daha da önemlisi Cardinals’in blitz’leri karşısında ne yapacağını bilemez hale düşen Austin Davis, kendisine verilen bu şansı iyi kullanamayarak yerini Shaun Hill’e bırakmış oldu.
NFL’in en zor gurubunda yer alan ancak iki önemli rakip San Francisco ve Seattle Seahawks’ı yenen ve Cardinals ile son çeyreğe kadar başa baş mücadele eden Rams, sağlam savunma hattı ve yeni quarterback’i ile nasıl bir performans göstereceği doğrusu merak konusu.

 

Yazan: Haluk Onaran