Pazar günü oynanan ve Tennessee Titans’ın Green Bay Packers’ı konuk ettiği maçta gülen taraf, tahminlerin aksine Titans oldu. Maçın henüz ilk çeyreğinde 21-0 öne geçen Titans, devreyi de 31-10 önde kapattı. Packers’ın kendisine 13 sayıdan daha fazla yaklaşmasına izin vermeyen Tennessee temsilcisi, sonuçta sahadan 47-25 galip ayrılmayı başardı.

Maça mükemmel bir başlangıç yapan Titans, daha ilk hücumda DeMarco Murray’nin 75 yardlık touchdown koşusu ile 7-0 öne geçti. Ne olduğunu bile anlayamadan 7-0 geri düşen Packers, ikinci defa top Titans’a geçince sert bir mesaj vermek isteyince olanlar oldu.

Top daha oyuna girmeden karşı tarafa geçen Packers savunmacısı Letroy Guion, Titans’ın gelecek vaat eden oyun kurucusu Marcus Mariota’yı yere serdi. Çıkan arbedede oyun kurucusunu korumak için araya giren Guion’a haddini bildirmek isteyen yıldız hücum hattı oyuncusu Taylor Lewan, bu sırada hakeme müdahale edince diskalifiye edildi ve, Titans bu olaydan ağır yara alarak ayrıldı. Ancak yerine oyuna giren Dennis Kelly, Lewan’ın yokluğunu aratmadı ve Titans taraftarının korktuğu başına gelmedi.

NFL’in en iyi koşu savunmasına sahip Packers karşısında inanılmaz bir performans ortaya koyan Titans, sürekli olarak hem havadan hem de yerden önemli hücumlara imza attı. İlk yarıdaki performansıyla en yüksek QB reytingi olan 158.3’ü alan Mariota, maçı 295 yard ve dört touchdown pası ile bitirirken, eski Cowboyslu DeMarco Murray de sahadan 123 yard ve bir touchdown ile ayrıldı.

Ancak maçın en sürpriz olayı, hiç şüphesiz Murray’nin verdiği touchdown pasıydı. Skoru 14-0’a getiren hücumda Murray, koşacakmış gibi topu aldıktan sonra boyalı alanda boş bulunan tight end Delanie Walker’a 10 yardlık harika bir pas verdi ve Titans’ın bu maça ne kadar iyi hazırlandığını da ispatladı.

Packers cephesinde ise NFL’in en iyi oyun kurucularından birisi olan Aaron Rodgers, 371 yard ve iki touchdown’a imza atarken iki defa da top kaybı yaptı ve takımını 21-0’dan geri getirmeyi başaramadı.

Daha ilk çeyrekte 100 yard barajını aşan ve maçı dokuz pas alarak 124 yard ve bir touchdown ile tamamlayan Delanie Walker, verdiği röportajda “Tribünlerdeki Packers taraftarlarını gördünüz. Kimse bize şans tanımıyordu. Gelsinler, istedikleri kadar bira ve viski içsinler, ancak evlerine elleri boş dönecekler.” gibi esprili bir ifade kullandı.

Bu sonuçla AFC Güney Grubu’nda ikinciliğe yükselen Titans, playoff umutlarını devam ettirdi. Packers ise kötü performansıyla herkesi şaşırtmaya devam etti ve NFL Kuzey’de üçüncü sırada kaldı.