Kansas City Chiefs’te sakatlık belası dinmek bilmiyor. Chiefs’in yıldız running back’i Jamaal Charles’ın sakatlığı sonrası forma şansı bulan running back Joe McKnight kariyerinin en iyi maçının ardından aşil tendonu kopardı.
McKnight, bu sakatlıklığı ile sezonu kapatırken, geçen hafta takımının Miami  Dolphins’i yendiği karşılaşmada altı pas yakalayarak 64 yard kat etmiş ve beş yıllık NFL kariyerinin ilk iki hücum touchdown’ını yapmıştı.
Ancak McKnight takım arkadaşları defensive tackle Mike DeVito ve linebacker Derrick Johnson gibi aşil tendonundan sakatlanarak sezonu kapatan Chiefs oyuncuları arasına katıldı. McKnight’ın aşil tendonunun haftaiçi idmanında kopması ise ayrı bir talihsizlik oldu.
Kansas City Chiefs’in hücum koçu Doug Pederson, konu ile ilgili olarak, “O, geçtiğimiz hafta görme imkanı bulduğumuz üzere takımına oldukça farklı beceriler kazandırmıştı. Bunu off-season’da görmüştük. Bu adam, Jamaal Charles’a maç esnasında çok ihtiyacı olan dinleme zamanını vermemizi ve onu maçın ikinci yarısı için sağlıklı ve taze kalmasını sağlayacak adam olabilir diye hissetmiştik. Geçen hafta sahada yaptıkları muhteşem bir işti” diye konuştu.
Öte yandan Chiefs, şuanda yıldız running back’i Jamaal Charles’ı Pazartesi günü oynanacak New England Patriots maçına yetiştirmeye çalışıyor. Eğer Charles, Patriots karşısında forma giyemezse, McKnight’ın da yokluğunda bütün Chiefs koşu hücumunun yükü running back Knile Davis’in omuzlarına binecek.

 

Yazan: Kaan Özaydın