Hata yaparsan kovulursun. İşte NFL’in acımasız bir yüzü. Green Bay Packers’ın Seattle Seahawks ile oynadığı NFC şampiyonluk maçında dördüncü çeyrekte takımı 19-7 önde iken Seahawks’ın onside kick vuruşunu elinden kaçırarak maçın kaybedilmesinde rol oynayan Brandon Bostick’in takımla ilişkisi kesildi.

Seattle’ın inanılmaz bir geri dönüş sergilediği bu unutulmaz maçta hatalar birbirini takip etmişti. Ancak mağlubiyetin günah keçisi olarak tight end Brandon Bostick’in gösterilmesi oldukça acımasızdı.
Green Bay formasını üç senedir taşıyan Bostick, “Ne yazık ki bu dönem kapandı, bana destek veren tüm camiaya teşekkür ederim” derken gösterdiği samimiyet ve olgunluk bu oyuncunun değerini bir kat daha arttırmış oldu. Green Bay tarihinde yerini alırken böyle bir olayla anılması da işin trajik tarafı olsa gerek.
Bir de olaya “business” yönüyle bakanlar var ki onlar da takımda Andrew Quarless ve Richard Rodgers gibi iki TE arkasında, takımda yük olduğunu düşünerek kesilmesi gerektiğini savunuyorlar.
Yazan: Haluk Onaran