Bu sezon sahadaki performansıyla adından söz ettiremeyen LeSean McCoy, saha dışındaki hareketleriyle haberlere çıkmayı başardı. Eski Eagles’lı  running back, Pazar gecesi Philadelphia’daki bir barda tartıştığı üç polis memuru ile kavga etti.

Recess Lounge isimli barda yaşanan olayda, eski bir NFL oyuncusu olan Curtis Brinkley ile birlikte olan McCoy, görev başında olmayan üç polis ile tartışmaya başladı. Şampanya şişesinin kime ait olduğu ile ilgili çıkan tartışma, şikayetçi olan tarafların hastanelik olması ile son buldu. Hastanede koyulan ilk tanıya göre üç polis memurundan birisinin burnu kırıldı, birisinin kaburgası kırıldı ve birisinin de kafa tasında çatlak var.

Polisten yapılan açıklamaya göre, tarafların mekandan çıkışının kayıtlarının olmasına rağmen, içeride yaşanan olaylara ait video görüntüleri yok. Olay ile ilgili tutuklama yapılmadı ancak Buffalo Bills’in yıldızı McCoy, araştırılan şüphelilerden biri.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bills tarafı ise, artık duymaya alıştığımız klişeyi söyledi: “Olaydan haberdarız, daha fazla bilgi topluyoruz.”

Bu sezon eski performansından uzak olan McCoy, sezonu 12 maçta 895 yard ve üç touchdown ile bitirmişti. Sezon başında Eagles’dan Bills’e takas edildiğinde Eagles’lı taraftarların büyük tepkisiyle karşılaşsa da, Frank Gore’a 1000 yardlık sezonlar yaşatan hücum koordinatörü Greg Roman ile gösterdiği bu performans tam bir hayal kırıklığı oldu. Belki de sezonun en çok eleştirilen takasına imza atan eski Eagles koçu Chip Kelly’nin bir bildiği vardı.