Minnesota Vikings QB’si Matt Cassel, Pazar günü Philadelphia Eagles karşısında Adrian Peterson olmadan aldıkları muhteşem zafere totalde 382 yardlık pas atarak katkı sağladı, bu pasların arasında iki tane de TD pası mevcuttu. Peki, Cassel’in bu performansı ona normal sezonun son iki maçında ilk 11’de başlama şansını verecek mi? ESPN’e göre bu sorunun cevabı, evet!

Bir sakatlık çıkmazsa, Cassel, 16.haftada Cincinnnati Bengals karşısında ve 17.haftada Detroit Lions karşısında, Vikings’in as oyun kurucusu olacak.
Cassel ve Vikings birlikteliği ligin son iki haftasında büyük değişiklikler yaratabilir çünkü Bengals da Lions da playoff savaşında sezon sonu atağı yapamadı.
Cassel’in Eagles karşısındaki 382 yardlık oyunu kendi kariyerinin en iyi dördüncü performansıydı. Philadelphia karşısında alının 48-30’luk zaferde Cassel iki TD pasının yanı sıra bir de TD koşusuna imza atmıştı.
Cassel bu sezon sadece dört maça ilk 11’De olarak başladı ve Vikings bu maçların ikisini kaybetti, ikisini kazandı. Dördüncü haftada, Cassel, Pittsburg karşısında takımına sezonun ilk zaferini getirmişti.
Vikings’in Cassel dışında iki QB’si daha bulunuyor.
– Christian Ponder: 9 maça başladı, 2-6-1 derecesi ile oynadı.
– Josh Freeman, Ekim’de anlaşması yapılan Freeman sadece bir defa maça başladı ve bu maçtaki performansıyla büyük hayalkırıklığı yarattı.
Matt Cassel’in son iki maçta neler yapacağı ise herkes tarafından bir merak konusu.
Yazan: Nazlı Hilal Kaya