Minnesota Vikings karşısında mucizevî bir şekilde son saniyede Sammy Watkins’in touchdown’ı ile maçı 17-16 kazanan Buffalo Bills, iki yıldız running back’ini birden kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.
Bills için kötünün iyisi, maçın ilk yarısında kasıklarından sakatlanan Fred Jackson’un en fazla bir maçta takımında yerini alamayacak olması. İlk teşhis de en kötü ihtimal ile dört hafta oynayamayacağı öngörülen Jackson’un, önümüzdeki hafta New York Jets deplasmanından sonra takımın bay olması nedeniyle 10.haftadaki Kansas City maçında sahada olması muhtemel olarak görülüyor…

Ancak diğer sakat C.J. Spiller için aynı şeyleri söylemek mümkün değil. İkinci yarıda yaptığı 53 yardlık koşu sırasında köprücük kemiği kırılan Spiller’ın ameliyattan sonra üç haftalık iyileşme dönemi olduğu düşünülürse sezonu kapattığı gerçeği ile karşı karşıya kalırız. Sezon sonunda çaylak kontratının biteceği ve Bills’in opsiyonunu kullanmayacağı düşünülürse, Spiller için Buffalo formasını bir daha giyemeyeceğini söylemek de fazla kehanet sayılmayacak.
Running back olarak sağlam kalan Anthony Dixon ve Bryce Brown’un bu yükü nasıl kaldıracağını ise önümüzdeki hafta, koşu oyunlarına karşı sağlam savunması olan  Jets karşılaşmasında göreceğiz.
Yazan: Haluk Onaran